24 Mayıs 2017 Çarşamba

Kitap ve Sanat / cirazsanat.com



“Bir insana bir kitap sattığın zaman, ona yalnız yarım kilo kağıt, mürekkep ve tutkal satmış olmazsın, ona tamamıyla yeni bir yaşam satmış olursun. Sevgi, dostluk, mizah ve geceleyin denizde dolaşan gemiler… Eğer o kitap gerçekten benim anladığım anlamda bir kitapsa, onun içinde bütün gökler ve yer vardır.”  

Christopher Morley

Yeni yaşamlara ilham olmak hevesiyle çıktık yola, okuma aşkı ve kitap sevgisiyle... Sahip olduğumuz en değerli alışkanlık, en güçlü bağımlılığımızdır okumak. Sürünün bir parçası olmak yerine, fark yaratmak isteyen herkesin yolu kitaplardan geçer. Biz, önce kendimizi anlamak için okuduk, sonra da hayatı… Ardından bu zengin hazineyi paylaşmak istedik herkesle. Bu amaçla da cirazsanat.com’u kurduk.

cirazsanat.com sadece bir kitap satış sitesi değil, kültür paylaşım sitesi olsun istedik. İçerikleri paylaşmanın yanı sıra, engin sanat dünyasına hep birlikte bir yelken açmayı hedefledik. Her kültür düzeyine uygun çeşitlilikte bir kütüphane, aslında bir sanat evi olma çabasıyla… Sanat ve kültür adına her şeyle buradayız. Dünyayı algılamak, yaşamın hikayesini paylaşmak, hissetmek, okumak ve okutmak amacıyla kısacası.

Çok okunan ve yeni çıkanlar kadar, değerini her çağda korumayı başarabilen, evrenselleşmiş, klasikleşmiş yerli ve yabancı tüm edebi eserlere de ulaşabilirsiniz cirazsanat.com’da. Amacımız, aradığınıza en kısa sürede ulaşarak zamandan tasarruf etmenizi sağlarken, güvenli alışverişin huzurunu da yaşatmak sizlere.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alınmıştır.Teşekkürler...

Arşiv

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *