14 Haziran 2016 Salı

Şeytan Sofrası


Ölmeden görülmesi gereken yerlerden biri Şeytan Sofrası... Doğasıyla cennet vatanım her ne kadar insan eliyle hızla cehenneme dönmeye başlasa da, hala gezip görülecek çok yer var. Bunlardan biri işte Ayvalık'taki Şeytan Sofrası.

Eğer yolunuz düşerse mutlaka gurup vaktine kalın, tepeden izleyin güneşin kızıldan da kızıl tablosuyla ruhunuzu arındırın, o an sadece güneşi düşünün, ruhunuzu arındırın. Hiçbir şey düşünmeden manzaranın tadını çıkarın!..


Sönmüş bir volkanın üzerindesiniz şimdi, ılık bir rüzgar ve tepeden baktığınız adalar, insanımızın duygu dünyasını yansıtan bir efsanenin ılıklığı, sıcak ve samimi bir ortamdasınız yani. Oksijen bol, gün batımı muhteşem, daha ne ister ki insan?!.. Tabi buraya kadar gelmişken efsaneyi öğrenmeden, ayak izi diye size gösterilen çukura bozuk para atmadan da olmaz. Bir de dilek dileyin ki adet yerini bulsun, gerçi ben şeytanın ayak izinden ne dilenir anlamadım ama... İnsanoğlu böyle işte, çabut bağlayıp metal paralar atarlar çeşitli yerlere, burada da şeytanın ayak izine... Her neyse burada manzara süper.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alınmıştır.Teşekkürler...

Arşiv

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *