30 Eylül 2015 Çarşamba

Sabırlı Pasta / Tarif


Malzemeler:

1 paket kakaolu bisküvi
4 su bardağı süt
125 gr. margarin
3 yemek kaşığı un
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
3 yemek kaşığı fındık ezmesi

Yapılışı:

Süt, şeker ve unu çırpın. Vanilya ekleyip karıştırarak pişirin. Ocağı kapatıp fındık ezmesini de katarak tekrar çırpın. Başka bir yerde kakaolu bisküviyi ezip un haline getirin. Dikdörtgen cam bir tepsiye (yağlamadan) bisküviyi yayın. Üzerine pişirdiğiniz muhallebiyi dökün. Ilınınca üzerini kapatıp buzdolabında bir gece bekletin. Çıkarınca küçük dikdörtgen dilimler kesip rulo yapın. 

Servise hazır, afiyet olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alınmıştır.Teşekkürler...

Arşiv

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *