29 Şubat 2016 Pazartesi

Marmelatlı Pandispanya


Malzemeler:

1 bardak un
4 yumurta
1 bardak şeker
1 kaşık margarin
Marmelat ve çiğ krema


Yapılışı:

Yumurtaları ve şekeri bir kapta iyice çırpın. Kabınızı, içinde kaynar su olan bir başka kapta karıştırmaya devam edin. Ayrı bir kapta margarini eritin, soğumaya bırakın. Un, çırpılmış yumurta ve margarini karıştırın. Malzemeleri yağlı kağıtla kaplı iki fırın tepsisine eşit olarak yayın. Önceden ısıtılmış fırında orta hararette kekleri pişirin. Pişen kekler soğuduktan sonra marmelat ve kremayı araya koyarak üzerini gönlünüzce süsleyin. 

Afiyet olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alınmıştır.Teşekkürler...

Arşiv

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *