17 Eylül 2015 Perşembe

Meleklerle Yaşamak / Beki İkala Erikli


Kütüphanemin raflarına uzandım bu sabah. Beş yıl önce okuduğum bir kitap geldi elime  "Meleklerle Yaşamak". Göz attım yeniden, okurken hangi notları almışım, hangi satırların altını çizmişim diye. Evet, ilginç bir kitap bu; zira yazarı da oldukça ilginç  bir psişik... Meleklerle iletişim kurmayı anlatıyor, tüylerle kartvizit bıraktıklarını falan. Yaratıcılık yok kitapta, oldukça basit cümlelerle yapılmış bir anlatımı var, zihniniz biraz dağılsın istiyorsanız okuyun!


"Kalbinizi meleklerin mucizesine açın!" diyor Beki İkala Erikli. İçsel bir yolculuğa davet ediyor sizi, üstelik rahat okunan cümlelerle, dedim ya  hafif bir kitap, yormuyor okuru. Hoş da ayrıca, içinden siz de kendinize yarayacak bir şey mutlaka bulacaksınız. Okuyun derim, farklı bir şey denemiş olursunuz. Bir de CD eklenmiş kitaba. Meditasyon yaptıran bir CD bu. Eğer bu tarz kitapları daha önce okumuşsanız, aslında orjinallerine çok benzediğini de göreceksiniz. Kendinizi fazla kaptırmadan okuyun sadece, güç bende, istersem her şey olur havasına da pek kapılmayın! 144 sayfalık bu kitap, belki de içinde bulunduğunuz koşuşturmada bir mola olacak.

Arka kapak bilgisine göre Beki İkala bir psişik,  NLP  ve yaşam koçluğu ve bir şamandan da Ho'oponopono eğitimi almış (nasıl bir eğitim bilmiyorum ama adı ilginç doğrusu), bu eğitimler sayesinde içsel rehberliğine kavuşmuş. Bu tarz konulara ilginiz varsa, kitabı okuyun. İlginiz yoksa da okuyun en azından duygusal şifa bulamasanız da hoşça vakit geçirmiş olursunuz. Okumak dinginleştirecektir sizi.

Keyifli okumalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alınmıştır.Teşekkürler...

Arşiv

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *